Hvilken turbukse velger jeg?

TURBUKSE-GUIDE

Vi skjønner at det kan være vanskelig å skille turbuksene fra hverandre. Og hvilken skal man velge? Her kommer en liten guide til de forskjellige turbuksene vi har inne på lager. Så håper vi at det kan bli litt lettere å finne den rette buksa som passer ditt behov. Dersom du har flere spørsmål, send oss en Mail på support@snartur.no - så hjelper vi deg gjerne!

Odda turbukse: 
Odda turbukse kommer i mange fine farger og er ei bukse vi har blitt veldig glad i. Odda har mye stretch, men sitter godt inntil kroppen. Den holder seg også fin. Buksa har lufting langs låret, borrelås for innstramming i livet og nede ved beina, og den er ganske høy i livet. Denne må bare prøves! Denne har smal passform, men med mye stretch. Vi opplever den som normal i størrelsen til dame, men dersom man er usikker ville vi valgt en størrelse opp. Til herre mener vi den er normal i størrelsen, men sitter godt.

Lyngen turbukse:
Lyngen turbukse er ei utrolig fin allværsbukse. Den er myk og god i stoffet og har 10000 mm i vannsøyle. Fargene på buksa er flotte! Perfekt for høsten, og for vinteren med ull under. Finnes tilhørende jakker. Vi opplever denne som normal i størrelsen både til dame og herre.

Reine turbukse:
Denne har mange tatt til seg som en favoritt - og ikke uten grunn. Utrolig komfortabel bukse/tights. Denne sitter godt og holder seg veldig fin i formen. Tur, fritid eller på jobb - denne kan brukes til det meste. Vi opplever denne som stor i størrelsen, så her kan man velge en størrelse ned.

Vrådal turbukse:
Vår bestselger. Turbukse som har mellomhøyt liv, er vindavvisende og vannavstøtende, har skikkelig fint design og har super passform. Denne passer året rundt og er en innertier på små og store turer. Vi opplever denne som normal i størrelsen til både dame og herre.

Skarbu turbukse:
Tynnere turbukse, men kan fortsatt brukes på høsten med noe under. Eller eventuelt bare som kosebukse hjemme. Vanvittig myk og god, har en god pris og kommer i flere knallfine farger. Vi opplever denne som normal til liten i størrelsen til dame. Til herre mener vi den er helt normal i størrelsen.

Vinje turbukse:
Er det en bukse vi nesten aldri har fått i retur, så er det denne. Vanvittig komfortabel turbukse med strikk i livet. Ligner på Odda, men er litt høyere i livet og litt mer vidde i beina. God stretch. Denne må prøves! Vi har den foreløpig kun til herre, men kommer også til dame senere. Vi opplever den som helt normal i størrelsen.

 Stord turbukse:
Veldig lik Odda turbukse, men noen velger faktisk denne i stedet. Denne har ikke glidelås langs låret og det gjør at det er litt ledigere enn Odda, men sitter fortsatt godt inntil kroppen. Masse stretch og er skikkelig behagelig. Passer fint året rundt, men er ganske tynn, så man må regne med å ha noe under på høst/vinter. Vi opplever denne som normal i størrelsen, men passformen er smal.

Craft vindbukse:
Tynn og lett vindbukse, som du kanskje kommer til å bo i? Meget komfortabel med god stretch. Denne er perfekt under ei tykkere bukse dersom du skal bruke den utover høsten, men er også perfekt om du bare vil slappe av hjemme eller på hytta. Sitter godt uten å stramme. Vi opplever den som helt normal i størrelsen.

Ringebu turbukse:
Turbukse med en god pris som kommer i skikkelige fine farger. Denne har litt mer ledighet i lår og legg, men sitter godt i livet. Kan også strammes inn. Har glidelås for lufting langs låret. Vindavvisende og vannavstøtende. Denne opplever vi som normal til stor i størrelsen.