Five Seasons
Five Seasons startet i Gøteborg i 1982 med visjonen om å lage gode funksjonelle plagg for flere mennesker. I over 30 år har vi derfor laget høykvalitets og tekniske sportsklær med fokus på alpint, outdoor, golf og seiling.
Vi vet hvordan det er å være ute i regn og vind, da vi vokste opp på den svenske vestkysten. Der hvor havet møter land og sommeren møter vinteren, vet vi hva som skal til for å holde seg varm og tørr i kulde, regn og vind.
Vi i Five Seasons streber alltid etter å tilby de mest funksjonelle klærne til de beste prisene, vi ønsker å lage produkter som gir følelsen "verdi for pengene" og vi mener at godt design ikke bør koste mer! Med fokus på funksjon og mote har vi laget produkter som er designet og produsert for å møte de tekniske kravene til de mest krevende idrettsutøvere og idrettskvinner 

Hvorfor heter vi Five Seasons?
 Hva kaller du den tiden som er mellom arbeid og arbeid? Fritid? Hverdag? Livet? Vi kaller det "den femte sesongen" det er på tide at du har muligheten til å være ute, trene, spille, bedrive sport, aktiviseres og sosialisere, og da må du bruke klær som er tilpasset alle værforhold. Vi har disse plaggene, og vårt mål er at du skal kunne gjøre hva du vil uten å føle deg begrenset av vær og vind.